0
Impresii

2020 a fost un an care a luat prin surprindere tot mai multe persoane. Oameni de afaceri, antreprenori, guvernanți, angajați, sistem de sănătate și chiar economia națională.

Am început un micuț start up cu doar 6 luni înainte de pandemie, neștiind că acest start up va face parte din industria cea mai afectată de COVID-19. Prima dată am luat-o ca pe o joacă și spuneam ok de la 1 mai vom reîncepe și asta e, după 1 mai panica a fost cea care m-a cuprins pentru o săptămână…. Ce fac? Încotro să mă îndrept? După o discuție aprinsă cu mine, m-am calmat și am spus ”ce va fi va fi, asta e, dar nu renunț!”.

Și nu am renunțat, nici acum când lucrurile sunt extrem de sumbre și viitorul nu e unul plin de speranță din păcate. Așteptăm ajutor, dar nu știm de unde… Gradul de îndatorare este și așa unul destul de ridicat… o să ne iasă pe nas, nouă, copiilor și nepoților noștri….

În acest an, am decis să tac, s-o fac pe mutul și să privesc împrejur… să văd ce fac ceilalți, fără propuneri publice, fără informații pe tavă, cu proiecte în implementare, dar fără să le anunț… Să nu mai fiu atât de vocal… Iar unii oameni au început să constate că de când eu nu mai vorbesc, nici alții nu mai lucrează :)), a fost amuzant pentru mine această remarcă. Dar cam așa e… idei nu, ieșiri publice nu… Tacere….

Dacă am învățat ceva la cei 29 de ani fără câteva săptămâni, a fost să nu-mi mai pese. Să nu mă intereseze nici ce face x sau y, nici ce bălării spun ăștia din politică pentru că am văzut cu proprii ochi că nu există ”altfel” în partidele politice, indiferent de culoare și evident aceleași năravuri….. Politica mea e una independentă, fără partide politice, fără doctrine, fără direcții, se numește TURISM. O politică pe care am adoptat-o încă din 2015, iar povestea ei o găsiți aici sau aici.

Din 2019 ofer experiențe de neuitat clienților agenției JOHNY TOURING o agenție care își dorește să fie altceva, decât o banală agenție de turism. Chiar dacă pandemia încearcă să ne pună lacătele pe ușă, nu renunț, și de aceea v-am propus câteva idei de a petrece sărbătorile în acest an. Pentru CRACIUN și REVELION în România și Crăciun și Revelion în străinătate. În aceste link-uri veți găsi propunerile agenției noastre cât și alte sfaturi utile pe care le scriem în colaborare pentru AXELERADSBOUDOIR. RO.

Sunt Ionuț Chirică directorul agenției de turism JOHNY TOURING și prietenul vostru, a celor ce mă urmăriți de atâta timp și vă mulțumesc. Ne revedem cu un nou articol în curând.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X