Duminică 24 11 1991 – 24 11 2019

0
Impresii

#24nov1991 – #24nov2019 – 28 de ani, aceeași Duminică și aceeași vreme afară… nu știu dacă era și zi de vot pe atunci, cel mai probabil nu.

Am apărut pe lume fix la această oră, ora 12:10, am deschis ochii și până mai spre copilărie nu știu ce s-a întâmplat. Cert e că în 28 de ani de viață, pentru unii mulți, pentru alții puțini, am avut parte de tot felul de suișuri și coborâșuri, de provocări și stări emoționale.

Am știut ce înseamnă să ai când alții nu aveau mai nimic, știam că orice îmi doream primeam. Am aflat și ce înseamnă să nu ai, pentru că în viață există o balanță ce mereu trebuie echilibrată. De aceea nu sunt un parvenit, nu alerg după bani, ci muncesc să îi obțin. Am alte valori în ceea ce privește bogăția. Să am parte de sănătate, să fiu fericit cu adevărat, să pot să zâmbesc soarelui în fiecare dimineață.

Am aflat ce înseamnă prietenia adevărată, oameni faini de la care am avut ce învăța. Am descoperit ce este dezamăgirea, trădarea, tot am învățat câte o lecție din toate. Ce înseamnă să iubești. am iubit cu tot sufletul o singură dată, ce înseamnă să suferi, să trecem peste asta, în schimb nu am învățat ce înseamnă să regreți, pentru că nu regret nimic din tot ceea ce am trăit. Cred că tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului a dus la omul care sunt astăzi…. de unii cunoscut, de alții necunoscut… aici mă refer că sunt unii ce vorbesc și mă cunosc și sunt alții care vorbesc fără să mă cunoască, ăștia cică mă știu cel mai bine :))…săracii….

Am încercat să schimb ceva, ceva ce nu s-a putut datorită unei mafii la nivel local, în politică am încercat să nu mă bag, dar nu s-a putut… E un alt capitol pe care unii demenți l-au folosit pentru a mă denigra… inventând tot felul de acuze, de imbecilități pe care numai mintea lor seacă le poate gândi…. Oamenii mici care vor să fie mari, dar nu au cu ce să iasă în evidență, pentru că din punct de vedere profesional sunt zero barat….Promit că în curând voi detalia acest fragment, e interesant să vedeți cum interesele sunt fără scrupule… vine și timpul acestei dezvăluiri…..

Dar să revenim la lucrurile frumoase. Sunt mulțumit cu ceea ce am realizat din punct de vedere profesional până în acest moment. Susțin în continuare că misiunea mea este în turism, nu știu ce va urma, dar știu că indiferent ce ar fi, voi rămâne în acest domeniu. Este ceea ce îmi place să fac, îmi face plăcere să creez vacanțe pentru toți cei care îmi calcă pragul agenției, și oricând răspund oricărei solicitări indiferent de oră. Iubesc să promovez destinații și mă bucur să descopăr altele noi. Nu voi renunța niciodată la turism, descopăr și învăț mereu, zi de zi, pas cu pas, din tot ceea ce fac. Îmi place să fiu autodidact, iar când nu știu ceva, caut ajutor la colegii mei mai mari.

În 28 de ani, pe acest pământ am descoperit muzica și dansul, două pasiuni ce îmi dau o stare de bine și mă relaxează. Mă scot din cotidian și mă aruncă într-o altă dimensiune. Dansez și cânt, cânt și dansez oriunde și oricând…. nu mă interesează ce crede lumea din jur, da, sunt foarte ok din punct de vedere psihic :)) Dar asta e, sunt sufletul petrecerilor cam peste tot unde mă duc.

În tot acest timp am dat, tot ce am avut, fără să spun NU, am ajutat, am susținut, am fost omul care niciodată nu a zis NU când i s-a cerut ajutorul… Am fost acolo mereu. Pentru câțiva m-am pus pe mine pe locul 2… Nu am cerut nimic în schimb, nu am așteptat să primesc ceva, am dat cu inima.

Despre mine pot spune că sunt un prieten loial, dacă ai reușit să-mi câștigi încrederea și până să mă dezamăgești, sunt cel mai bun prieten. Oricând, oriunde alături, nu contează ce fac, dacă ai nevoie de mine sunt acolo. Fac asta doar pentru prietenii dragi sufletului meu. Nu îmi place să fiu prietenul de fațadă, îți sunt prieten pe bune, sau mai bine nu ți sunt.

A venit timpul să fiu pe locul 1 în tot și în toate. Și voi lucra mult pentru a ajunge acolo unde îmi doresc! Visul cel mai mare, să ajung departe…. Să construiesc, să dezvolt și să-i pot ajuta și pe alții.

Cam atât despre 28 de ani de viață, pe scurt, poate va urma și o parte mai detaliată…. până atunci vă mulțumesc că sunteți alături de mine,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X