Bibi Info Break a ajuns și la Mamaia!

Așa cum v-am obișnuit, weekendul trecut l-am petrecut alături Bibi Touring. Cea de a II-a săptămână, cel de-al doilea Info Break ce a avut loc în stațiunea Mamaia.

Un info break pentru agenții de turism din România, oferit de cel mai mare touroperator de destinații românești din România – Bibi Touring, au venit să vadă cum se pregătesc hotelierii pentru noul sezon estival și ce noutăți să recomande clienților.

Patruzeci și cinci de agenți de turism din România, veniți din toate colțurile țării, am ajuns la Mamaia. Perla litoralului românesc și cea mai vie stațiune de pe litoral. Mamaia este vedeta litoralului, fiind tot timpul sezonului cu grad de ocupare de 100%. Evenimentele care sunt organizate atrag tot mai mulți turiști. De la an la an, calendarul de evenimente devine din ce în ce mai diversificat, iar prezența evenimentelor sportive fiind tot mai vizibilă. Evenimente sunt organizate în cea mai mare parte de către Asociația Litoral – Delta Dunării, care administrează bugetul provenit din taxa de promovare Mamaia.

Am fost cazați pe malul lacului Siutghiol la Hotel Florida 3*. Un hotel curat, cu camere spațioase și vederea către lac, ceea ce permitea observarea unui apus de vis. Personalul amabil, zâmbitor te întâmpină și îți urează bun venit. Hotelul dispune de o sală de conferință, restaurant și o terasă pe malul lacului.

https://www.facebook.com/ionutchiricaDLT/videos/310358272729719/

În cele 3 zile de info break am vizitat 28 de spații de cazare. Prima oprire am făcut-o la Hotel Savoy, un hotel de 4* în care veți întâlni regimul de ALL INCLUSIVE și piscină exterioară. Am continuat cu Hotel Majestic 3*, acesta face parte din lanțul hotelier Phoenicia Hotels. Deține piscină exterioară cât și o zonă de SPA și un lanț de restaurante în grădina de vară. Am mers mai departe către celelalte 3 hoteluri Phoenicia. Phoenici Grand Hotels 4*, Phoenicia Holiday Resort 4* și  Phoenicia Luxury ce se anunță un resort de 5*. Phoenicia este un resort exclusivist, cu piscine exterioare, restaurant, săli de conferință, mini grădină zoo și locuri de joacă pentru copii.

Arena Maria Regia un resort de 5* cu facilități WELLNESS and SPA, destinat răsfățului și relaxării. Arena Regia e un mozaic de regiuni, fiecare având o tematică. Unul din restaurantele resortului având chiar un pod către balconul din ”Romeo și Julieta”. Afară pe terasă întâlnim o piscină infinity. În resort vom mai întâlni un complex de vile ce se pot închiria, Hotel Arcadia 4* și o plajă privată cu blue flag. Am continuat cu Hotel Ambasador 4*, Hotel Vega 5*, Hotel Siret 3*, Queen Vera 4* și Laguna 3*.

Arena Regia

A doua zi de dimineață, imediat după micul dejun, am vizitat Hotel Perla 3* ce face parte tot din lanțul hotelier Phoenicia Hotels. Vizita a continua cu Hotel Iaki 4* cu centru SPA, centru de frumusețe, camere spațioase, restaurante impozante și o piscină exterioară cu vedere spre mare. Hotel Astoria 3*,  Hotel Condor 4*, Hotel Richmond 4* au urmat pe lista noastră. Hotel Modern 3* are o piscină exterioară și o terasă, iar seara se vor organiza programe artistice pentru turiști. Hotel Bicaz Pirates Resort, singurul hotel tematic de pe litoral vă așteaptă. Despre Bicaz Pirates Resort veți afla mai detaliat într-un articol viitor.

Piscina IAKI

Facilități IAKI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prânzul l-am luat la un super restaurant de pe lac. Restaurant Harlequin ne-a pregătit o masă pe cinste. Mâncăruri atent alese și un desert excelent. Harlequin găzduiește evenimente pe tot parcursul anului. Aici veți găsi piese de teatru, concerte, stand-up comedy și multe alte lucruri.

După un prânz delicios ne-am continuat vizita către Hotel Victoria 3*, Hotel Aurora 2*,  Hotel Alma 3* cu personal ospitalier, camere frumos amenajate gata să-și primească oaspeții.  Ultima oprire a fost la Delfinariu sau mai corect spus la Complexul Muzeal de Științele ale Naturii. Acolo le-am întâlnit pe Ni Ni și Chen Chen, două femele delfin ce ne-au încântat cu abilitățile lor. Dar mai multe despre Delfinariu, veți găsi într-un articol viitor.

Seara s-a încheiat cu o cină festivă, unde am avut-o alături de noi pe doamna turismului românesc – Corina Martin – Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și vicepreședinte ALDD. Ne-am bucurat împreună de victoria constănțenilor noștri Simona Halep și Gheorghe Hagi, am cântat și am dansat în numele victoriilor dobrogenilor noștri.

Ultima zi am vizitat Hotel Bavaria Blu 4*, Hotel Dacia Sud 3*, Hotel Parc 4* și  Hotel Malibu 4*. Despre Hotel Parc și Hotel Bavaria Blu vă voi povesti într-un articol viitor. Hotel Malibu este singurul hotel cu piscină pe plajă.

Prânzul l-am servit la Hotel Hefaistos, un hotel recent renovat. Acolo am fost întâmpinați de către Președintele ALDD – Cristian Bărhălescu și secretarul general – Mariana Gorbănescu, care ne-au prezentat calendarul de evenimente Mamaia 2017  și planurile viitoare pentru Mamaia. La invitația domnului Bărhălescu, ultima oprire a fost Mamaia Summer Land, unde am vizitat apartamentele frumos amenajate, moderne și gata să-și primească turiștii. Mamaia Summer Land este zona destinată cluburilor de noapte și a distracției.

În cele trei zile am primit informații importante, am aflat lucruri noi și plecăm cu un bagaj de cunoștințe în ceea ce privește cazarea în Mamaia. Mă bucur să descopăr o Mamaia mai îmbunătățită, cu înclinare spre confort și buna dispoziție a turistului. Acum ne pregătim să vizităm partea de sud a litoralului.

Câte impresii ale agenților de turism veți găsi aici: CLICK

 

 

 

Lasă un răspuns