Mai plecăm în vacanțe în acest an?

0
Impresii

O altă întrebare pe care am auzit-o în această perioadă și la care aș vrea să vă spun punctul meu de vedere. Sunt un optimist și așa cum spune colega mea, există viață după Coronavirus, de asemenea există vacanță după coronavirus. Așadar vom mai pleca în vacanțe în acest an.

Din punctul meu de vedere cred că toată această stare de urgență va înceta undeva la mijlocul lunii mai sau de la 1 iunie. Așa cum se anunță în România vârful pandemiei va fi în a doua parte a acestei luni. Ceea ce la câteva calcule distanță anticipăm că din 1 iunie vom putea călători și ne putem relua viața de până acum, poate că mult mai responsabili.

Virusul rezistă cel mai mult pe plastic și inox 2-3 zile, pe carton 24 de ore și pe cupru 4 ore. De aceea vom putea călători în acest an în orice destinație ne dorim. Deasemenea România va fi o destinație preferată de turiștii români. Aproape de casă în siguranță. Totodată voucherele de vacanță vor fi un motiv în plus să alegem România destinație de vacanță. Despre cum folosim eficient tichetele de vacanță găsiți în acest articol.

Pentru călătoriile în străinătate recomandăm achiziția asigurării de călătorie. Nu plecați într-o țară străină fără a avea o asigurare , fără a fi protejați pe toată perioada vacanței.

Pentru cei curajoși, agenția pe care o conduc Johny Touring a pregătit câteva pachete de vacanță și câteva facilități pe care le vom prezenta în curând. Nu uitați să ne urmăriți pe pagina noastră de facebook JOHNY TOURING

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X