0
Impresii

La începutul unui nou deceniu și a unui nou an, pornesc cu încredere și credință că vin vremuri mai bune.

Vreau să încep prin a vă ura celor ce mă citiți un an nou cu sănătate, bucurii și fericire, și urarea mea de UN AN NOU AȘA CUM VI-L DORIȚI!

Chiar dacă am început activitatea antreprenorială cu doar câteva luni înainte de pandemie, sunt bucuros că mi-a ajutat Dumnezeu și am reușit să finalizez și acest an. Un an greu, dificil și plin de obstacole, dar și învățături. Nu am mai putut călătorii, nu am mai putut vinde pachete de vacanță sau bilete de avion în agenția JOHNY TOURING , dar cu toate acestea am mers înainte. Ideea de a avea o agenție de publicitate a venit în timpul stării de urgență și în numai 2 luni, a luat ființă CREATIVE ADVERTISING și e o dezvoltare bilaterală a laturii mele antreprenoriale.

Pentru anul ce tocmai a venit, îmi doresc să am parte de sănătate, eu și familia mea, înțelepciune, creativitate și putere de a răzbi. Vrem să devenim numărul 1 ca agenția de turism din Tulcea și să fim prima alegere pentru clienții locali, toate acestea se fac în timp și cu foarte multă muncă și seriozitate, lucru ce l-am arătat de fiecare dată clienților noștri. Ne vom extinde numărul de parteneri și vom căuta cele mai avantajoase oferte pentru clienții noștri.

Pe partea de publicitate ne lărgim orizonturile și paleta de servicii, în colaborare cu partenerii noștri din toată țara, pentru ca voi să aveți parte de tarife și servicii premium, aici la Tulcea. Și chiar ne vom extinde în toată țara. Se poate atunci când îți dorești!

Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături, tuturor celor care m-ați criticat constructiv și celor care ați lucrat alături de mine. Continuăm proiectele și în 2021, ba poate chiar vom construit altele noi!

Cu încredere și credință spre viitor! LA MULȚI ANI!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X