Se deschide Targul de Turism al Bucurestiului

0
Eveniment

După o perioadă de lungă de timp, se redeschide Targul de Turism al Bucurestiului. Asociația Presei de Turism organizează în perioada 27-29 aprilie ultimul târg de turism din această primăvară.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului și va reuni asociații de turism, hoteluri, pensiuni,restaurante, agenții de turism, companii de transport,  birouri regionale de promovare turistică și companii de asigurări.

Vizitatorii vor găsi o gamă diversificată de oferte de vacanță. Fie că vrei o vacanță la munte sau la mare, vino la Târgul de Turism al Bucureștiului. Nu vor lipsi nici vacanțele spre destinațiile externe.

O supriză plăcută pentru vizitatori va fi costumația populară pe care expozanți vor trebui să o poarte. Dress code-ul acestui târg pentru expozanți fiind costumația tradițională specifică fiecărei zone din care provin.

Totodata, GUST DE ROMANIA aduce în fața publicului vizitator mărci înregistrate de mâncăruri și băuturi tradiționale, autentice, de cosmetice și produse naturiste. Producători autohtoni își vor prezenta mărfurile într-o formă originală .Aveți ocazia să optați pentru vizionarea unor CASE DE VACANȚĂ din lemn, în miniatură, reprezentând toate zonele etnografice.

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri până duminică, iar intrarea este liberă.

Mai multe despre TTB găsiți în pagina oficiala, sau pe Facebook. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X