Ultima oprire alături de Bibi Touring în Vama Veche

0
Calatorii

Luna Mai a fost dedicată promovării Dobrogei. Am început din Delta Dunării și iată-ne ajunși în Vama Veche. Să facem o scurtă recapitulare a ceea ce am făcut până acum. Prima oprire a fost Sulina, singurul oraș din Delta Dunării și Crișan unde am văzut singurul Boutique Hotel de 5 margarete – Delta Boutique & Carmen Silva. Am continuat să vedem noutățile din Mamaia. Sudul Litoralului a fost o surpriză pentru mulți dintre noi, deși nu au avut parte de o promovare asemeni stațiunii Mamaia, am observat multe investiții, modernizări ale hotelurilor și îmbunătățirea serviciilor. Acum am ajuns în partea cea mai sudică a litoralului românesc, Vama Veche!

Infotrip-ul a început în data de 26 mai, prin vizitarea hotelurilor: Paradiso, Corsa, New Belvedere, Mera, BazArt, Sandalanda, Meteor și Cometa. Ultima oprire din prima seară a fost cazarea la Hotel Delta din Jupiter. Din păcate eu nu am putut vizita aceste hoteluri, deoarece am ajuns pe data de 27 mai, la ora 3:00. Nu am venit singur, o să aflați pe parcus cine a fost invitatul nostru în acest infobreak.

Dimineața a început cu WORKSHOP-ul Bibi Evolutiv 8.0, unde am aflat ce noutăți sunt în sistemul de rezervări și cum să lucrăm cu acest sistem. Cum de la Bibi nu pleci niciodată cu mâna goală, am primit The Big Book-ul, iar cei mai norocoși dintre noi au câștigat un sejur la Hotel Delta din Jupiter.

În această zi am vizitat Hotelurile: Vulturul, Intern, Afrodita, Turquoise, Ammon, hoteluri de 3* și 4* și  Sanda, Iulia, Raluca hoteluri de 2*. Mai multe despre aceste hoteluri de 3* și 4* vă voi spune mai târziu.

Următoarea oprire a fost în Jupiter la Hotel Majestic, hotel ce face parte din lanțul hotelier Phoenicia, unde am fost întâmpinați de gazdele noastre ce te binedispun încă de la intrare cu zâmbetul și energia lor pozitivă. Am aflat de Hammam, un loc de relaxare pentru turiștii ce calcă praagul acestui hotel, dar și faptul că toată vara în fiecare seară au program artistic pentru turiști.

La Hotel Olimpic din Jupiter, mi-a atras atenția colecția de caricaturi  ce te întâmpină încă de la recepție și continuă pe tot drumul către restaurant. Prânzul a fost servit în restaurantul hotelului.

Ne-am continuat vizita cu Hotelul Saturn din stațiunea Saturn, un hotel de 5 stele, frumos amenjat și care continuă să se reinventeze. După care am vizitat hotelurile Narcis, Prahova, Hora, Mureș și ultima oprire a fost la Hotel Opal din Cap Aurora.  Seara am petrecut-o la Bibi Bistro în Vama Veche, unde am fost întâmpinați cu hamsie și diverse preparate locale. Pentru mine, cel mai bun a fost desertul, o plăcintă extraordinară.

Alături de noi l-am avut și pe Claudiu Bleonț, el a fost invitatul special pe care l-am avut în acest infobrek. Claudiu ne-a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru el spiritul vămii, ce înseamnă turist în România.

Seara a continuat cu un superb foc de tabără și cu o lansare de lampioane. Toată gașca a plecat la Acolo unde ne-am distrat până spre dimineață.

Ultima zi, am dedicat-o familiei, vieții rurale. Am plecat la Arsa, o localitate situată la 12 km de Mangalia, unde se află Ferma Ograda Veseliei. Un loc liniștit, unde relaxarea este la ea acasă. Așa cum îi spune și numele această fermă are o varietate de animăluțe ce pot fi vizitate de către turiști, în special de copii. Am spus în special de copii pentru că au și un loc de joacă frumos amenajat, chiar și o mini grădiniț. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar preparatele sunt 100% bio/eco.

Aflați în apropiere, am auzit că vine Goran Bregovici la Albești și că sunt Zilele Comunei Albești, așa că nu am putut să rezistăm, ca adevărați promotori ai turismului românesc și am plecat într-acolo. Mare ne-a fost surpriza să află că de zilele comunei era și ziua domnului primar, așa că am fost să îl felicităm. Ne-a plăcut la Albești și vă invit și pe voi să-l vizitați. Mulțumim Ovidiu Oprea, fotograful și ghidul nostru de pe litoral.

Domnul Adrian Voican – Directorul General Bibi a oferit un lung interviu presei, iar eu vă invit să ascultați o parte din el.

M-am simțit extraordinar de bine în compania Bibi Touring, personalul Bibi tânăr, extrem de dinamic, dar și foarte pregătit să răspundă oricăror întrebări cu profesionalism. Recomand să vă achiziționați vacanțele de la Bibi, pentru că își pun și sufletul, nu doar abilitățile de vânzare în vacanțele pe care le pregătesc. Aștept cu mare interes următorul Bibi Info Break din toamnă! Mulțumesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X