Weekend-ul prelungit de 1 MAI!

0
Calatorii

Bună ziua, prieteni. Iată că ne apropiem cu pași repezi de venirea verii. Deși vremea nu prea pare să ne arate acest lucru, litoralul se pregătește să își primească turiștii. După ce vom merge la Sulina în Delta Dunării să ne bucurăm de Sărbătoarea Scrumbiei, vă invit pe litoralul românesc.

Surpriza pe care o avem anul acesta este organizarea un festival de reconstituire istorică. Pentru prima dată la Medgidia, Primăria Municipiului Medgidia organizează ”Festivalul Internațional de Jocuri și Reconstituiri Istorice ”DAPYX” Medgidia”.

Timp de 4 zile Medgidia se va întoarce în timp pe vremea lui Dapyx. Lupte, scene de război, parade și distracție, sunt ceea ce a pregătit Medgidia. Fiecare seară a festivalului va avea o tematică și fi încheiată de un concert cu renumiți artiști. Mai multe detalii AICI.

Litoralul se deschide cu Vama Veche pe 29 aprilie și continuă cu Mamaia pe 30 aprilie. Începând cu orele 16:00 pe Plaja Flora din Mamaia va fi concert de deschidere a sezonului cu Ionuț Galani, VUNK și Provincialii.

Tot pentru prima dată, de această dată în Constanța, se va organiza Festivalul Berii. În perioada 26 aprilie – 01 mai la Pavilionul Expozițional Constanța,  Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural “Teodor T. Burada” organizează ”Festivalul Berii” Ediția I 2017. Programul festivalului va fi de la orele 10:00 până la orele 24:00. Fiecare seară va fi încheiată de o petrecere cu DJs. De vineri până luni serile se vor încheia cu concertele susținute de artiști precum: Bere Gratis, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project și Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru. Mai multe detalii AICI

Pe mine mă veți găsi la Medgidia unde voi ajunge cu CFR Călători, iar apoi voi fi în Constanța la Festivalul Berii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X