Cum a fost la Targul de Turism Vacanta 2018 Constanta.

0
Impresii

Targul de Turism Vacanta Constanta 2018 un eveniment ce a adunat sub aceeași cupolă agenții de turism, companii de transport, consilii județene și asociații de turism din toată țara.

După prima zi a târgului și după conferința de promovare a litoralului în 2018, am luat la pas fiecare stand și fiecare agent economic participant la Târgul de Turism Vacanța Constanța 2018.

Prima oprire am făcut-o bineînțeles la standul Consiliului Județean Tulcea, acolo unde reprezentații au adus cu ei o parte din oferta pe care destinațiile județului Tulcea le oferă pentru următorul sezon estival. M-am bucurat să fiu prezent la vizita domnului primar al Municipiului Constanța – Decebal Făgădău împreună cu domnul director al CCINA Constanța – Dănuț Jugănaru. Tot la standul CJ Tulcea am avut plăcerea de a o avea pe doamna director al CNIPT Cernavodă – Alina Sava. Tulcea, o destinație căutată de către turiști. Mi-ar fi plăcut să regăsesc mai multe oferte ale agenților economici. Astfel încurajez participarea tuturor operatorilor din turismul tulcean la astfel de evenimente. Unde avem o destinație, trebuie să avem și o ofertă.

Cum Delta este o destinație de nișă și încurajez turismul ecologic prietenii mei de la Dream Explorer au fost și ei prezenți promovând activitățile lor de recreere în Delta Dunării cu caiacul și turiștilor ce ajung pe litoral. Off road, 4×4, plimbări cu velierul, sunt doar o parte din activitățile pe care aceștia le desfășoară. Mai multe despre ei într-un articol dedicat lor.

Aproape de Tulcea atât ca locație, cât și ca stand, se află Turkish Airlines Constanța. O companie ce operează de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, și de unde puteți pleca oriunde în lume cu escală în Istanbul. În doar o oră și jumătate veți putea ajunge în destinațiile județului Tulcea aterizând pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța. Vă încurajez și să invit să folosiți serviciile Turkish Airlines Constanța.

Pe toată perioada desfășurării târgului vizitele mele au continuat și am vorbit tuturor despre destinațiile județului Tulcea și bineînțeles am descoperit zone noi sau secrete ascunse ale destinațiilor.

Straja este o destinație de 365 de zile pe an, o destinație ce se potrivește atât sezonului de iarnă, cât și celui de vară. Dacă iarna mergem la sky la Straja, vara ne putem bucura de noul parc de aventură Extreme Parc Straja. Mai multe despre Straja vom vorbi într-un articol dedicat acestei destinații.

Și pentru că Straja e o destinație de munte, ce e mai frumos decât să mergi la munte cu trenul. CFR Călători a oferit vizitatorilor vouchere cu reduceri de 45% la toate serviciile. Împreună cu CFR Călători am vorbit de facilitățile pe care dânșii le pot oferi călătorilor pentru a veni în Delta Dunării și județul Tulcea.

De la Straja la Hunedoara e doar un pas. Consiliul Județean Hunedoara a fost prezent la Târgul de Turism Vacanța Constanța 2018. Colegii din Hunedoara ne-au invită să vizităm potențialul turistic al acestei zone printre care găsim Cetatea Deva, Castelul Corvinilor, Cetatea Sarmisegetusa.

Printre participanți s-au aflat Consiliului Județean Constanța și agențiile de turism: Icar Tours, Direct Aeroport, Expo Litoral, Paralela 45, Karpaten, Solvex Bulgaria.

Evenimentul a fost organizat de CCINA Constanța în parteneriat cu ANAT.  Târgul s-a bucurat de vizitatori din toată regiune, Mangalia, Constanța, Tulcea, Eforie, aceștia dorind să achiziționeze vacanța de Paște sau de 1 Mai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X