Primele zile la Targul de Turism al Romaniei 2018

0
Impresii

Pe 22 februarie 2018 a început Târgul de Turism al României 2018 ediția de primăvară. Târgul se desfășoară pe durata a patru zile și se va încheia pe 25 februarie la orele 16:00.

Așa cum v-am obișnuit de doi ani de zile, de când am descoperit această frumoasă ramură a economiei, particip la fiecare ediție a Târgului de Turism al României. În zilele ce vor urma veți găsi un articol complet și complex despre cum a fost la Târgul de Turism al României 2018 ediția de primăvară. Până atunci am să vă spun o scurtă părere despre ce se întâmplă în aceste zile la Romexpo.

Standul Consiliului Județean Tulcea

Pentru prima dată în acest an evenimentul se organizează în pavilioanele B și nu în pavilioanele C așa cum eram obișnuiți până acum. Un lucru bun dacă luăm în considerare că pavilioanele B1 și B2 au fost modernizate.

Corina Martin, Primarul Orașului Sinaia – Vlad Oprea și Mihai Jurcă – APDT Oradea-Bihor

Ca expozanți îi veți întâlni organizații de turism, consilii județene, destinații, dar și touroperatori români și străini. Printre țările participante veți putea întâlni Turcia, Grecia, Tunisia, Republica Moldova, Bulgaria, Israel. Printre destinațiile românești se numără Sibiu, Alba Iulia, Brașov, Sinaia, Tulcea, Cluj, Timiș, Oradea, Hunedoara, Romanați, Vaslui, Maramureș, Ialomița, Bucovina, Neamț și mulți alții.

La standurile touroperatorilor din România veți putea procura vacanțe cu reduceri consistente, doar pe perioada târgului. TUI, Prestige Tour, Christian Tour sau P45 vă așteaptă cu super oferte. Mai aveți timp până duminică să vă programați vacanța.

În următorele articole vom descoperi împreună Sinaia, Râșnov, Feldioara, Oradea, Sibiu, Herculane, Romanați, Maramureș, iar Tulcea o veți descoperi cu mine la fiecare pas, alături de Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea și partenerii săi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X