S-a deschis Târgul de Turism Vacanța Constanța 2018

0
Impresii

Târgul de Turism Vacanța Constanța 2018 și-a deschis porțile pentru vizitatori.

Camera de Comerț Constanța împreună cu ANAT au deschis ediția 2018 a Târgului de Turism Vacanța Constanța. La inaugurare au participat Primarul Municipiului Constanța – Decebal Făgădău, Directorul Camerei de Comerț Constanța, reprezentanții Organizației Patronale Mamaia – Constanța și președintele ANAT Sud-Est – Andi Chirilov și reprezentatul FPTR – Dragoș Răducan.

Expozanții vă invită să le treceți pragul și să vă organizați o vacanță de vis în funcție de destinația dorită. Oferte diversificate pentru toate gusturile.

Județul Tulcea este prezent și în acest an pentru a promova pontențialul turistic al celor două destinații pe care le deține.

Tot astăzi a avut loc și o conferință privind promovarea litoralului românesc, care a fost prezidată de Directorul Camerei de Comerț Constanța – Dănuț Jugănaru, Primarul Municipiului Constantața – Decebal Făgădău, Primarul Stațiunii Techirghiol – Iulian Soceanu, Primarul Orașului Mangalia – Radu Cristian, reprezentanții Organizației Patronale Mamaia- Constanța – Anca Nedea Pavel și Nicolae Bucovală, reprezentanții FPTR – Dragos Răducan și Virgil Stancu.

Tema principală promovarea turismului pe litoralul românesc și o întâlnire de lucru pentru îmbunătățirea calității turismului în această zonă. Printre problemele expuse a fost lipsa personalului calificat, deficitul de personal din sudul litoralului, infrastructura rutieră spre sudul litoralului.

Târgul va ține până duminică la ora 16:00. Vă așteptăm să vă procurați vacanțele, iar eu în mod special în județul Tulcea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X