Seria Bibi Break-urilor continuă!

0
Impresii

După ce am vizitat Delta Dunării și Mamaia, a venit rândul stațiunilor din Sudul Litoralului. Alți 40 de agenți de turism din toată țara au venit să viziteze sudul litoralului. Am vizitat 30 de hoteluri din Eforie, Neptun, Olimp și Venus.

Am plecat dimineață spre Constanța, unde m-am întâlnit cu al meu coleg Edy și am plecat împreună spre Neptun. Podul de la Agigea era închis, așa că am mers pe ruta ocolitoare, prin port. Acum podul s-a deschis și este perfect funcțional.

Am ajuns la Hotel Doina din Neptun, un imporant centru de tratament și bază de recupere. Complexul turistic si balnear,  este situat în centrul stațiunii Neptun la aproximativ 100 m de Gara Neptun și 300 m de mare, într-o zonă liniștită, ideală pentru relaxare. Camere duble, single și apartamentele sunt dotate cu încălzire centrală pentru sezonul rece și aer conditionat pentru sezonul cald. Hotelul dispune de camere pentru persoane cu handicap.

După Complex Doina, au urmat hotelurile Apollo și Q. Hotel Q ca noutate anul acesta dispune de 5 apartamente la nivelul solului, o piscină mare și un spațiu de joacă pentru copii.  Hotel 2D, un complex de 3 hoteluri, acum transformate într-unul singur, cu un design impresionant, un restaurant frumos și încăpător și o piscină ce abia așteaptă să-și primească turiștii. Hotelul dispune și de un centru de relaxare, cu saună, piscină interioară, cabinet de masaj și sală de sport.

După prânzul de la Hotel 2D am continuat cu stațiunea Olimp, unde am vizitat Hotel Cocor and Spa. Cocor Spa Hotel deține un numar de 242 spații de cazare precum și confortul celor 4 stele dobândite în urma investițiilor de amploare realizate în ultimii ani. Camerele au vedere la gradinii sau la piscina exterioară. Hotelul dispune de 8 apartamente și 4  camere standard comunicante, ideale pentru familiile cu copii. Așa cum îi este denumirea hotelul are un impresionant centru SPA, pe care nu ar trebui să-l ratați.

Am continuat cu vizita noastră la Hotel Majestic Olimp și Lacul Racilor. Lacul Racilor este un frumos complex turistic compus dintr-un hotel și câteva căsuțe situate pe malul lacului. Un spațiu primitor, departe de agitația din stațiune, unde te vei bucura de liniște și relaxare. Acesta are spațiu de joacă pentru copii.

Paradis Land Aventura Parc a fost locul unde ne-am oprit înainte de cazare. Ne-am bucurat de mișcare, iar cei mai curajoși dintre noi sau care erau îmbrăcați corespunzător s-au putut bucura de traseele pe care le deține acest parc. Eu unul m-am bucurat de o partidă de airsoft și tir. Colegii mei au încercat bicicleta și tiroliana.

Prima seară s-a încheiat prin cazarea la Complex Dunărea din Eforie Nord, un complex de 3 stele cu piscină exterioară, animație pentru copii, spații de joacă. Complexul este format din mai multe vile, ce conțin camere duble și apartamente. Complexul este ideal pentru familiile cu copii. Cina am luat-o la Restaurant Valul Magic, un restaurant cu motive tradiționale, muzică live și un meniu diversificat.

Ziua a doua a început cu vizitatea hotelurilor Apollo, Ovicris, Astoria și Fortuna. Hotel Fortuna îți ia ochii încă de pe stradă. Acesta este frumos colorat la exterior, are o grădină frumoasă lângă piscină ce te invită să-i calci pragul. Camerele spațioase, cu un design deosebit te face să te simți ca acasă. Gazdele sunt primitoare și mereu cu zâmbetul pe buze.

Am continuat cu hotelurile Ibiza, Astoria, Mondial, Mirage, Neptun, Felix, Petrolul, BBB și Evia, după care am dat fuga la Costinești să vizităm VOX MARIS. Renumita discotecă de pe timpuri, acum transformată într-un resort exclusivist de vile, dar care încă și-a păstrat discoteca, devenind cea mai căutată din Costinești. O piscină mare în față, cu vedere spre mare, o grădină cu un peisaj impresionant, mai multe restaurante, asta e o parte din ceea ce veți găsi la VOX.

Seara s-a încheiat la hotel Vera din Eforie Nord, acolo unde am sărbătorit Sf. Constantin și Elena. Noi am avut doi Constantini din echipa Bibi. Hotel Vera oferă 3 corpuri de cazare, o piscină exterioară, apartamente și camere duble.

Acest Bibi Break s-a încheiat în centrul istoric al Constanței alături de Diana Slav, ghidul Tomisului. Diana ne-a prezentat istoria impresionantă a Tomisului, am aflat că Muzeul de Artă Constanța a fost prima primărie a Constanței. A doua primărie a fost Muzeul de Istorie și Arheologie din Piața Ovidius. Tot în Piața Ovidius se află statuia poetului Ovidius. Am văzut Casa cu Lei, am fost pe cea mai îngustă stradă din Constanța. Și multe alte povești istorice ce vă invităm să le aflați chiar de la Diana Slav.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X