0
Calatorii

O vacanță la începutul primăverii e binevenită oricui. Am o propunere pentru tine…

Așa cum ți-am spus în primul articol, pasiunea mea este turismul. Pentru că-mi place foarte mult să călătoresc și pentru că îl consider unul dintre cele mai frumoase domenii.

În perioada 6-11 Martie 2017 te invit într-o călătorie în Țara Sfântă (ISRAEL). Cred că fiecare din noi trebuie să ajungă, măcar odată în viață, acolo. Iată că aceasta este una din oportunitățile pe care ți le ofer. 

Cam așa arată traseul: Tel Aviv – Ein Karem – Nazareth – Muntele Tabor – Cana Galileii – Capernaum -Tabgha – Bethlehem –  Ierihon – Marea Moarta – Ierusalim – Lod -Tel Aviv

Foto: Kaiser Travel

Programul călătoriei este următorul:

 ZIUA 1 –  Ora 08:00 întâlnire cu reprezentantul agentiei Kaiser Travel pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni și sosire pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv în jurul orei 13:35. Transfer cu autocarul spre Ein Karem, unde ne vom închina în Biserica Nașterii Sf. Ioan Botezătorul. Cină și cazare în Bethlehem.

ZIUA 2 După micul dejun ne deplasăm la Ierusalim, pe muntele Sion, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, locul Cinei cea de Taină și la Mormântul lui David. Revenim la Bethlehem pentru a vedea Câmpul Păstorilor și a ne închina la  Biserica Nașterii lui Hristos.

ZIUA 3 Pornim de dimineata spre Ierusalim, pe Muntele Maslinilor, unde ne vom ruga la: Mănăstirea Pater Noster, Mănăstirea Dominus Flevit, Biserica Mormântului Maicii Domnului, Grădina Ghetsemani, iar, după prânz, vom pătrunde în Cetate pentru a parcurge pe jos Via Dolorosa, cu cele 14 opriri, până la  Biserica Sfântului Mormânt. Cină și cazare la Bethlehem.

ZIUA 4 Mic dejun. Deplasare spre Ierihon – închinare la Mănăstirea “Dudul lui Zaheu” și Așezământul Românesc de la Ierihon, oprire la Qasr el Yahud – locul botezului – apoi ne continuăm drumul spre Hozeva, la Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaștele Sf. Ioan Iacob Romanul). Scurtă oprire la Marea Moartă. Cină și cazare la Bethlehem.

ZIUA 5 Dupa micul dejun ne deplasăm în nord, la Nazareth, pentru închinare la biserica Sf. Gabriel, apoi continuăm spre Muntele Tabor, cu închinare la Biserica Schimbarea la Față. Vizităm Tabgha, locul înmulțirii peștilor și pâinilor, Biserica Sf. Petru, Capernaum, orașul cel mai iubit de Hristos, cu închinare la Biserica ortodoxă din Capernaum. Oprire la Marea Galileii pentru croaziera cu barca și, opțional, masa de pește. Cină și cazare la Bethlehem.

ZIUA 6 După micul dejun ne îndreptăm spre Lod să vedem Mănăstirea Sf. Mc. Gheorghe, facem tur de oraș în Tel Aviv, cu panorama la Marea Mediterană și ne îndreptăm apoi către aeroport pentru formalitățile de îmbarcare spre țară : decolare la ora 19:40 și aterizare la București la ora 22:35.

Prețul este de 660 de EURO / PERSOANĂ.

Iată ce este inclus în acest preț. Este foarte important atunci când vrei să mergi în vacanță, să vezi ce este inclus în acel preț. Pentru că e posibil să întâlnești prețuri mai mici, dar să nu ai incluse anumite lucruri. Uite ce îți ofer:

–   Biletul de avion pe ruta București – Tel Aviv – București.

–   Taxele de aeroport și de securitate.

–   Transferurile aeroport – hotel – aeroport.

–   Transportul local, cu autocar dotat cu aer condiționat și wi-fi, pe toată durata călătoriei.

–   5 nopți cazare cu demi-pensiune (HB) la hotel de 3*.

–   Intrările la obiectivele prevăzute în program.

–   Asistență din partea agenției.

–   Ghid local israelian, autorizat și vorbitor de limbă română, pe parcursul excursiei.

–   Bacșisurile pentru sofer, ghid și personalul hotelier.

–   Asigurarea medicală întocmită de agenție.

Ce nu este inclus în acest preț și este la fel de important de știut. Dacă vrei să stai singur în cameră (regim single) se mai achită încă 200 de EUROMasa de pește despre care ți-am spus în ziua 5 costă 20 de EURO și bineînțeles cheltuielile personale pe care le vei avea(suveniruri, cadouri, etc.). 

După tot ce ți-am prezentat, dacă ești interesat să mergi în această vacanță, măcar odată în viață, contactează-mă. contact@ionutchirica.eu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X